Pražákova 1008/69, 639 00 Brno
SK
CS
EN

Jak probíhají online školení od společnosti CeMS

KATEGORIE

 

účastník online školení sedící v křesle s notebookem

 

Aktuální situace ve světě spojená s virem COVID-19 se nedala předpokládat a nikdo na ni nebyl připraven. Je to náročné pro firmy i jednotlivce. Zároveň nám však také přináší možnosti zlepšovat své schopnosti a učit se novým věcem. Společnost CeMS od začátku vynaložila energii na vytvoření systému online školení, aby mohla poskytovat své služby i během krizového stavu. V článku Vám přinášíme informace o tom, jak online školení probíhá v praxi.

 

Co je online školení a jakou formu jsme zvolili

Online školení je forma vzdělávání, která probíhá na internetu. Je to typ studia, které je dostupné všem lidem s přístupem k internetu. Kurzy jsou mírně upraveny, tak aby byly interaktivnější a přizpůsobeny požadavkům online světa. 

Na to abychom se dokázali s vámi spojit využíváme nadnárodního partnera s dlouholetými zkušenostmi ve světě internetu a sítí. Jedná se o přední světovou společnost CISCO, která působí v oblasti přenosu dat, hlasu a obrazu. Společnost vytvořila software CISCO Webex, který nabízí možnost vytvořit online místnosti, do kterých se připojí účastníci z jakéhokoliv místa na světě jen za pomoci internetu. Je úplně jedno jaký systém využíváte, ať už je to Windows, iOS, Linux nebo Android. Vybrali jsme si takového partnera, abychom se s Vámi uměli spojit bez nejmenších problémů. 

 

Jak probíhá online školení

1. Přihlášení:

Při přihlášení na školení se nic nezměnilo oproti přihlašování na klasický typ školení. Z naší široké nabídky si vyberete typ školení, které chcete absolvovat a přihlásíte se na nejbližší volný termín. 

výběr termínu online školení

 

2. Potvrzovací email:

Pár dní před školením Vám přijde potvrzovací email spolu se základními informacemi o konání se kurzu. 

 

3. Email s přihlašovacími údaji:

Před kurzem obdržíte email s přihlašovacími údaji. Díky intuitivnímu řešení je přihlášení jednoduché a zvládne ho opravdu každý. V době konání kurzu jen stisknete obrovské tlačítko "Join meeting" a jste přihlášeni na kurz. 

Samozřejmě jsme připraveni i na to, že ne vždy všechno jde podle plánu. Proto jsou Vám k dispozici minimálně dva technici, kteří Vás bez problémů provedou přihlášením, pokud by se vám to z jakéhokoliv důvodu nedařilo. Postupně vytváříme i video návody, které budete mít vždy k dispozici. 

mail na přihlášení na online školení přes WebEx

 

 

4. Průběh online školení:

Na obrazovce máte puštěnou prezentaci daného školení, kterým Vás provádí lektor. V případě dotazů můžete zapnout mikrofon a zeptat se ho osobně, nebo využít možnosti chatu a zadat otázku písemně. Stačí se jen pohodlně usadit a užívat si vzdělávání z pohodlí domova v pyžamu nebo jakkoli to máte rádi.

 

ukázka prezentace během online školení

 

5. Po online kurzu

Každá dobrá společnost má v plánu se neustále zlepšovat. Proto Vám zasíláme dotazník spokojenosti, kde se můžete vyjádřit k průběhu školení a napsat co se Vám líbilo nebo nelíbilo. Budeme velmi rádi za jakoukoli zpětnou vazbu. Věříme, že se uvidíme na našich kurzech více krát a můžete si ověřit, že neshody, na které přijdeme spolu s Vámi zpracujeme a odstraňujeme.

 

Kurzy, které provádíme online:

Společnost CeMS dokáže provést všechny kurzy online. Online kurzy ale rozdělujeme na dvě hlavní oblasti:
Otevřené online kurzy - najdete tam kurzy, na které se může přihlásit jednotlivec a probíhají v přesně stanoveném čase. Seznam kurzů naleznete ZDE.
Firemní nebo uzavřené online kurzy na míru - kurzy, které nemají vypsán termín víme provést pro firmy jako vnitropodnikový kurz. Takový typ kurzu se vyplatí již od 3 účastníků a více. Kurz se navíc může přizpůsobit speciálně na požadavky dané firmy. Stačí si vybrat kurz, který chcete absolvovat z naší nabídky a kontaktovat nás emailem, telefonicky nebo pomocí poptávkových formulářů. všechny kurzy naleznete ZDE.

Těšíme se na Vás na našich online kurzech a budeme rádi, pokud nás budete sledovat i na sociálních sítích případně odebírat naše novinky ze světa norem a odborných publikací. 

 

Mohlo by Vás zajímat:

Otevřená online školení s 30% slevou
ROZHOVOR: Jaká je úloha lektora v korporacích?

 

Podobné články

Jaké změny přináší aktuální 6. verze MMOG/LE pro dodavatelský řetězec v automotive?

Jaké změny přináší aktuální 6. verze MMOG/LE pro dodavatelský řetězec v automotive?

KATEGORIE

MMOG/LE V6 je logistický hodnotící nástroj, který pomáhá automobilovým společnostem získat větší transparentnost ohledně schopností a efektivity jejich dodavatelského řetězce. Tento nástroj umožňuje dodavatelům provádět samo-hodnocení a kontinuální zlepšování. Aktuální verze 6 obsahuje vylepšení v oblastech digitální transformace, plánování kapacit, ESG odpovědnosti, krizového řízení, kybernetické bezpečnosti a hodnocení SCM u subdodavatelů a nových účastníků...

Zobrazit víc
ISO/IEC 42001:2023 - Řízení systému umělé inteligence

ISO/IEC 42001:2023 - Řízení systému umělé inteligence

KATEGORIE

Umělá inteligence (AI) způsobila revoluci v mnoha odvětvích, ale její rychlý růst přinesl i obavy týkající se etiky, soukromí a bezpečnosti. Právě k řešení těchto výzev navrhla Mezinárodní organizace pro normalizaci a Mezinárodní elektrotechnická komise normu ISO/IEC 42001.

Zobrazit víc
Co je to NIST a jak souvisí s ISO/IEC 27001

Co je to NIST a jak souvisí s ISO/IEC 27001

KATEGORIE

Oba standardy poskytují řadu bezpečnostních kontrol, které pomáhají organizacím chránit své informace. NIST a ISO/IEC 27001 jsou kompatibilní a navzájem se doplňují. NIST poskytuje technické detaily pro implementaci bezpečnostních kontrol, které jsou doporučeny v ISO/IEC 27001.

Zobrazit víc
ESG se nezadržitelně blíží. Využijte čas efektivně, udělejte první krok a začněte s přípravou a vzděláváním v oblasti ESG již nyní!

ESG se nezadržitelně blíží. Využijte čas efektivně, udělejte první krok a začněte s přípravou a vzděláváním v oblasti ESG již nyní!

KATEGORIE

V roce 2025 vůjde v platnost povinnost reportovat ESG ukazatele pro mnohé firmy, kterých se dosud tato povinnost netýkala. Při přípravě ESG výkaznictví je třeba zpracovat více než 80 různých údajů, což představuje téměř 1000 kvalitativních či kvantitativních hodnot. Začněte s přípravou již nyní!

Zobrazit víc

Newsletter