Pražákova 1008/69, 639 00 Brno
SK
CS
EN

Využijte naší nabídky on-line školení během karantény související s virem COVID-19

 

Naše společnost Vám aktuálně nabízí možnost on-line školení, případně in-house školení v omezeném počtu účastníků (max. do 10 účastníků / 1 kurz) na různá témata během karantény kvůli korona viru.

Můžete si vybrat jakékoliv odborné školení z naší nabídky (na web-stránce), které může probíhat formou on-line (WebEx video-konference), přičemž rozsah 1 denního školení je možné rozdělit, případně zkrátit do 4 hodinových bloků.

Školení on-line absolvujete plnohodnotně, přičemž náš lektor Vám odprezentuje obsah a budete se moci aktivně zapojit. Na závěr absolvujete závěrečný test a následně získáte osvědčení o absolvování odborného kurzu.

Není potřeba instalace dodatečného softwaru. 

Další alternativou je možnost on-line konzultací k odborným školením a metodikám, které můžete absolvovat formou WebEx video-konference v rozsahu min. 2 hodiny (např. k nové FMEA metodice, nástrojům řízení kvality a řešení problémů apod.), ideálně v pondělí / pátek.

Nejčastěji vyhledávané školení související s opatřeními ke korona viru:

Všechna online školení naleznete na následujícím odkazu: https://www.cems-cz.com/skolenia/22-online-skoleni-se-slevou-30